Scroll gerust door mijn losse eigen projecten en opdrachten voor klanten.

Bekijk ook grote projecten en logo ontwerpen in mijn portfolio

Connect – Netwerkevent

Samen met Andreas Vanhauwaert vorm ik “Connect”, een samenwerking tussen twee jonge ondernemers op zoek naar gezellige manieren om te netwerken met andere starters. Het logo werd in overleg met Andreas door mezelf ontworpen.

Net voor de COVID-19 maatregelingen lanceerden wij op 12 maart ons allereerste netwerkmoment. Foto’s voor onze campagne werden gemaakt door AVH Fotografie. Met Markedlyne (toen nog GS Content Creation) ging ik dan aan de slag voor de opmaak van onze digitale reclame en marketing.

De lancering, programmatie, uitnodigingen, marketing, reclame… werden door onszelf geregeld. Het werd een zeer inspirerende en leuke avond voor ondernemers.

Bekijk hier meer:

(maak gebruik van de pijlen om te navigeren doorheen het project)

Facebookcommunity

“Vegans talk business” is een community voor vegan(minded) ondernemers gecreëerd door Joke Vanlerberghe en mezelf.

Onze missie is om gelijkgestemde ondernemers samen te brengen in een veilige online (en later misschien ook offline) setting waar netwerken, helpen, motivatie, inspiratie, samenwerken, … centraal staan. We zijn er voor elkaar doorheen sectoren en overtuigingen.

Wij hebben huisregels opgesteld om het steeds respectvol te houden, maar nog meer om te motiveren de ontmoetingsplaats maximaal te gebruiken. Dit deden we mede door de antwoorden te verwerken uit een eerder uitgestuurde enquête gericht naar onze doelgroep.

De huisstijl, de visuals van de terugkerende posts en het logo werden door mij ontworpen, in samenspraak met de mede-beheerder van de groep.

Losse tekstuele projecten

Manon Kindt

Ik mocht de tekst voorzien voor een e-mail marketing campagne van Manon Kindt Webdesign.

Ik werd zeer snel en professioneel geholpen.

Gwendolyne luisterde goed naar mijn idee, stelde de juiste vragen en leverde een tekst aan die perfect aan mijn wensen voldoet.

Zeker een aanrader!

Manon Kindt (Webdesign)

Hallo Jij

Voor een nieuwe blog van Kevin van Hallo Jij herschreef ik de tekst en voorzag een bewerkt beeld in verschillende formaten voor de gewenste doeleinden.

Ervaar jij een verhoogde druk tijdens het zitten? 

Bron: Unsplash
Blogpost Hallo Jij - Instagram Formaat voor afbeeldingen

Bekijk projecten in mijn portfolio

Facebook