Plan een kennismakingsgesprek

Markedlyne

Jouw ideeën ontworpen

Elke onderneming verdient een logo, alsook eigen kleuren en een bijhorende branding.
Daarmee kan ik je zeker en vast helpen! 

Naast logo ontwerp en branding kan je bij mij terecht voor flyers, visite kaartjes, posters, iconen, mock ups, fotobewerking en meer grafisch werk! 

Een greep uit mijn ervaring

Exterior Living Marketing Freelancer Copywriter Translator

Grafisch werk

Sinds eind 2020 schakelde Exterior Living me in als freelancer waar ik op kantoor mijn marketing collega ondersteun. Taken zoals documenten moderniseren aan de hand van de huisstijl, posters en invulformulieren maken, alsook het ontwerpen van een verpakking stonden al op mijn planning.

Revorgroup - Freelance Grafisch Design Markedlyne Gwendolyne Schmetz

Product foto's

Voor de online verkoop van kwalitatieve matrassen en hoofdkussens van Zwoong via Bol.com, was Revorgroup op zoek naar een invallende grafische freelancer om beelden op te maken. Iconen en kernwoorden zijn aantrekkelijk voor potentiële kopers. Ik ging tijdelijk voor ze aan de slag!

Holy Glory Logo Ontwerp- Gwendolyne Schmetz Freelance Grafisch DesignerHoly Glory Logo Ontwerp- Gwendolyne Schmetz Freelance Grafisch Designer

Logo ontwerp

Holy Glory was een vegan snoepwinkel gerund door Sofie Deheusch. Sofie wilde een logo waarin duidelijk een zonnebloem in voor kwam en stuurde me een foto door van een droogbloemenkrans ter inspiratie. "Kleurrijk en vrolijk, zo wil ik het!" Zo gezegd, zo gedaan.

Stronk Vegan Sportwebshop Door Andreas Vanhauwaert en Gwendolyne Schmetz

Huisstijl

Voor verschillende spelers en al mijn eigen projecten ga ik aan de slag als grafisch ontwerpen voor het samenstellen van huisstijlen. Dit omvat de letterypes, het logo en in sommige gevallen zelf verschillende versies van het logo, de slogan... Kortom: de look and feel van een project.

Markedlyne Portfolio Website - Gwendolyne Schmetz

Webdesign

Naast SEO expert, maak ik af en toe zelf wordpress websites op. Bestaande sites die smeken naar een moderne look, herwerk ik met oog voor UX.  

Mijn favoriete website platform blijft voor eeuwig en altijd WordPress. Niet alleen heb je meer mogelijkheden dan pakweg Wix, Squarspace, Jimdo en Webnode, het kan via WordPress ook een pak goedkoper!

Huisstijl en logo ontwerp

Elke onderneming verdient een logo, alsook eigen kleuren en een bijhorende huisstijl. Voor mijn eigen projecten maak ik telkens zelf een logo ontwerp en selecteer ik passende lettertypes en kleuren. Het ene logo is al wat moderner dan de andere. 

Het logo voor Imaginelle, mijn allereerste project, werd opgemaakt nog voor ik kennis had van de Adobe software. Op vandaag werk ik altijd in Adobe Illustrator om logo’s en iconen te ontwerpen.

wat kan ik voor jou ontwerpen?

Digitale visuals grijpen de aandacht en spreken tot de verbeelding. Denk aan sterke beelden voor advertising!

Een visitekaartje, flyer of brochure nodig? Wil je graag een  sticker of jouw logo op kledij kunnen verwerken?

Wil je beroep doen op een websitebouwer voor het maken van een eenvoudige website of webshop? Ik help je graag!

Je wilt een plekje wegwerken of de foto kantelen zodat het onderwerp recht staat? Ik knap bestaande foto’s voor je op!

Ben ik de geknipte designer?

Ben je op zoek naar een grafisch vormgever, iemand die jouw huisstijl opmaakt, poster of flyer ontwerpt? Een designer voor jouw socials of website? Ik help je graag!