Plan een kennismakingsgesprek

Markedlyne

administratieve ervaring

Bij het runnen van een zaak komt heel wat administratie kijken. En… als freelancer ben je natuurlijk ook een onderneming op zich!

Ondertussen is mijn 4e jaar als zelfstandige in hoofdberoep ingezet. Boekhouding, facturatie, (tele)communicatie, projectmanagement en algemene administratie zijn deel van mijn takenpakket.

Een greep uit mijn ervaring

Markedlyne Marketing Copywriting Vertaling Grafisch Werk - Freelancer Gwendolyne Schmetz

Allround

Sinds 2020 ben ik freelancer in hoofdberoep. Met andere woorden komt er bij mijn BTW-nummer de nodige papierberg kijken. De boekhouding besteed ik uit aan een boekhoudkantoor, maar ik lever zoveel mogelijk voorbereidend werk aan.

Konekt VZW - Freelancer ter ondersteuning van Salesforce lessenpakket

salesforce

Voor een tijdelijke ondersteuning schakelde Konekt VZW mij via Mana Office in om een collega op de Salesforce afdeling te helpen. Tijdens dit korte project hielp ik Salesforce lessenpakket te overlopen en bijschaven waar dat nodig was.

Onthaal

Als jobstudente werkte ik een poos bij Ivio, waar ik als onthaalmedewerker de weegbrug bediende en de chauffeurs onthaalde. Dit was een louter administratieve functie waarbij mijn talenkennis enorm goed van pas kwam.

hoe kan ik jou helpen?

Iemand die bijspringt voor jouw dagelijkse administratieve taken en documenten?

Een (tijdelijke) onthaalmedewerker gezocht met een goede talenkennis? 

Iemand die jouw dossier voorbereidt om naar jouw boekhouder te sturen?

Iemand die jouw mailbox en agenda opvolgt? Nieuwe partners overtuigen via mail?

Ben ik de geschikte freelancer ?

Ben je op zoek naar een administratieve freelancer, iemand die jouw papierberg onder handen helpt nemen en jouw mailbox opvolgt? Ter vervanging van een tijdelijk afwezige collega of om je tijdens een drukke periode te ondersteunen?

Niet zeker of ik de geschikte kandidaat ben voor jouw administratieve functie? Aarzel niet om toch contact op te nemen! Ik werk ook nauw samen met een andere enthousiaste freelancer voor dit soort opdrachten!